Keep it classy, never trashy, just a little bit nasty.

AUGUST BABY: Outgoing personality. takes risks. feeds on attention. No self-control. Kind hearted. Self-confident. Loud and boisterous. VERY revengeful. Easy to get along with and talk to. Has an “every thing’s peachy” attitude. Likes talking and singing. Loves music. Daydreamer. Easily distracted. Hates not being trusted. BIG imagination. Loves to be loved. Hates studying.in need of “that someone”. Longs for freedom. Rebellious when withheld or restricted. Lives by “no pain no gain” caring. Always a suspect.

Wish me luck, in mot stan för en arbetsintervju nu!


queen of the dancefloor

Musiken dunkar ur högtalarna och jag sitter i soffan, väntar på att ugnen ska bli varm och har ondare i rumpan än vad jag hade innan. Men det är skönt med träningsvärk. Då vet man att man körde hårt på gymmet! ;)
Blir lyxmiddag för mig ikväll, tänkte att eftersom jag är ensam kan jag lyxa till det lite extra med hamburgare och pommes. Hatar att göra mat och äta själv, så jävla tråkigt. Men man måste ju äta liksom..
Somnade på soffan hos mor min efter att jag hade tränat också. Så slut var jag haha. Sen ringde mamma, hon frågade direkt "Varför ligger du och sover nu för?" Jag tyckte endå att jag lät pigg och inte som att jag precis vaknat. Men visst fan hörde hon det endå.. haha!
Sen då? Drar nog till Minna om hon inte är så trött som hon va när jag pratade med henne i telefon. Annars sitter jag nog bara hemma och tar det lugnt..

This is the dream for the weaker.

Idag har jag träningsverk så de heter duga. Men vad gör det? Träffa en vän och sedan blir det ytterligare ett stenhårt pass på gymmet. Love life!


Just because it burns, does'nt mean you're gonna die. You gotta get up and try!

Vart ett stenhårt pass för ben och rumpa på gymmet idag. If you want something, work for it! Känner träningsvärken som smyger sig på redan nu. Efter gymmet kom två utav dom finaste vännerna över på måndagsfika. Fan vad man kan uppskatta nått så litet som lite kaffe och bra sällskap. Fick massage av Saara innan hon drog och just nu är jag i himlen. Vart? Jo i mitt älskade badkar, vad hade jag gjort utan det? Lämnar mig aldrig!! Haha


Train hard, work hard

Sitter och fixar en ny spelningslista till träningen, har så sjukt dålig fantasi och vill ha riktiga pulshöjare. Rock, dubstep allt!
Ni får gärna komma med tips på bra pulshöjare!

Kvällsmys med massa ljus & kaffe


Höstdepression.

Höster är här och allt vad helvettet innebär. Som vanligt i det här landet innebär det skitväder. Med tanke på hur regnig sommaren var så hade jag hoppats på en ganska fin höst endå. Men det sket sig ju totalt.
Men med hösten och det dystra vädret kommer massa tankar, jag vet inte hur det är för andra. Men hösten är den årstiden då jag oftar rensar mig själv på tankar och allt vad det innebär. Och när jag tänker så mycket så skriver jag, mest för att jag ska kunna titta tillbaka när jag känner att det behövs men också för att få det ur mig.
Jag brukar göra som jag gör just nu, sätter på en bra spelningslista och tänder massa ljus. Känner lugnet och bara slappnar av.
Senaste tiden har jag funderat mycket på saker jag vart med om och vad jag egentligen har lärt mig. Vad människor som sårat och svikit mig egentligen har gett mig. Och även om jag vill säga att vissa människor inte har gett mig ett skit så är det inte så. Alla människor har gett mig någonting. För även om det slutade på ett dåligt sätt så hade det sina stunder. På ett eller annat sätt har alla människor jag stött på lärt mig någonting. Och jag är inte färdiglärd och det kommer jag aldrig att vara. Man lär sig i livet varje dag, även om man inte tänker på det.
Man vill inte inse sina egna misstag och acceptera sina egna brister. Men utan misstag och brister, vad är det då som gör oss till människor?
Som jag skrev i början på förra året;
"Vi vill inte växa upp och inse att livet är mer än en dans på rosor. Någon gång måste du stanna och plocka bort taggarna som fastnat under dina fötter och känna såren svida till för att sedan läka.
Liksom dina sorger och smärtor i livet läks. Dom kanske inte glöms bort. Men då finns dom där. Som ärren du får på fötterna efter rosornas taggar.
Livet är en dans på rosor, men glöm inte bort att även rosor har törnar."
 
Oktober är snart slut, oktober för mig är en väldigt jobbig månad men också en fin månad då många av mina närmsta varav dom två viktigaste i mitt liv fyller år. Mamma och lillebror! Men oktober är också en väldigt jobbig månad. Oktober är månaden Jerry tog livet av sig & fyller år, men oktober är också den månaden när min farfar gick bort. Och det är bara ett år sen, så i år var det extra jobbigt.
Men vem har sagt att livet bara kommer med bra stunder? Alla har det jobbigt ibland, och vissa mer än andra. Men dom brukar ju säga att gud ger bara det jobbiga till dom han vet är starka nog att klara av det.
Och om vi inte hade haft våra jobbiga stunder, hur hade vi då kunnat veta vad lycka är? Hur hade vi kunnat uppskatta det bra i livet om det inte fanns något dåligt?
J♥

RSS 2.0