I will be strong, even if it all goes wrong.

Idag är det mors dag, dagen då du ska visa din mamma hur mycket du uppskattar henne. Jag tycker att det är mors dag varje dag. Jag säger så ofta jag kan till min mamma vad hon betyder för mig. Och det gjorde jag också idag. För vad vore jag egentligen utan henne? Ingenting!
Men trotts att det är mors dag är det inte henne jag tänkt extra mycket på idag. Jag har haft en annan person i huvet. Någon som betyder något otroligt mycket för mig och som jag saknar något otroligt. Min älskade Farfar.. Det kommer dagar då jag bara vill gräva ner mig själv av saknaden. Och idag är en mild sådan..Eftersom det här är min blogg och mina tankar tänker jag skriva ett "brev" till honom.

Hej Farfar, min fina älskade Farfar.
Jag hoppas att du har det bra där du nu är, antagligen bättre än vad du hade här nere. Och då menar jag inte utan oss utan med tanke på hur du mådde.
Jag vet att du vaktar oss och ser ner på oss hela tiden. Men jag önskar bara att du slapp se vissa saker. Och samtidigt önskar jag att du fanns här nere.
Du fattas mig farfar, och de går inte en dag utan att du är mina tankar. Det kommer alltid någonting som får mig att tänka; Det skulle farfar gillat. Eller; Det här måste jag berätta för farfar.
Jag älskar att prata om dig med folk, och nu för tiden när jag tänker på dig kan jag inte låta bli att le över vilken underbar människa du var.
Jag vet att Jesper saknar dig något otroligt också. Även fast han inte säger det så vet jag. Jag bara vet..
Och mamma såklart, hon saknar dig också. Livet blev helt annorlunda utan dig farfar.. Varför var du tvungen att lämna oss? Varför fick jag inte ha kvar min Farfar?
Livet är så jävla orättvist ibland och det kommer det alltid vara. Men jag kommer aldrig sluta hata att min Farfar togs i från mig alldeles för tidigt. Jag behöver dig farfar, det gör jag verkligen.
Det finns inte och kommer aldrig finnas tillräckligt med ord för att kunna beskriva vad du är för mig och hur mycket jag saknar dig.
Den dagen vi ses i nangijala farfar, från den dagen kommer jag aldrig släppa dig. Någonsin!
Sov gott farfar, vi ses snart! ♥
There are people so poor, that the only thing they have is money.

En löprunda på 2,8 km, 26 minuter tog det. Och då sprang jag inte hela tiden. Men jag är rätt nöjd endå, ska försöka köra samma runda imorgon igen. Känslan efter var ju så sjukt underbar!
Fick i alla fall igång Rasmus iphone, utan simkort så jag kan inte blogga när jag inte har datorn men det blev iallafall lite bilder. Så det blir inte bara motivationsbilder trots att jag älskar dom!
Criminal minds och sedan sova, imorgon blir det upp tidigare än vad jag behöver för att sola innan skolan.
Puss och smek♥

so lonley

Bra frukost, bra väder och plugg. Det flyter på bra nu sista veckorna innan sommarlovet. Just nu sitter jag hemma och väntar på Rasmus. Det blir en löprunda för mig iallafall ute i enhörna. jag tror nog att Rasmus kommer leka med Tyson. Latmasken orkar inte springa. Jag ska tvinga mig till det!!

har just nu lust att strypa grannens ungar som leker på ballkongen. Fan släpp ut ungarna på gården istället. Låter som dom försöker trycka över saker på våran ballkong också. Och om dom gör det så ska dom få höra sen!! Hur kan man låta sina ungar stå och skrika på ballkongen sådär? USCH!!!!!
Sätter nog igång lite rock på ganska hög volym så hörs dom nog inte sen ;)


kill them with your kindness!

Trött som en apa efter allt som man har fått gjort idag.
Drog ut till enhörna och lät hunden leka av sig och njöt av solen i någon timme. Sedan bar det hemmåt för att tvätta och städa. Så nu är garderoben fylld med rena kläder, sängen är renbäddad och lägenheten är städad. Ska duscha av mig lite snabbt och sedan mysa ner mig och känna den där underbart fräscha känslan som man känner när man lägger sig i en renbäddad säng!
Imorgon är det skola och sedan mot kvällen bär det av för kaffe och skitsnack hos min syssling, var ett väldigt bra tag sen. Så nu är det dags igen!

Och eftersom jag inte har någon vettig mobil just nu så blir det bara massa gamla bilder eller motivationsbilder! För den stora grejen med min blogg här är väl att skriva om mitt liv och träningen. Därav alla motivationsbilder som hjälper mig väldigt mycket!

They don't even know you, all they see is scars!

Solen skiner och allt är bra, skolan flyter på lite sådär och det är snart sommarlov och jag ska på en arbetsintervju på torsdag. Hur skönt? Grymt skönt säger jag!
Men idag ska jag tyvärr inte njuta så mycket av solen. Jo ska ta en promenad med hunden snart men sen blir det städa och tvättstugan. Det måste ju också göras ibland!
Så nu ska jag äta upp mina ägg och sedan dra en pw med hunden. Puss!

Fet jävla motivation!


And you come real close!

Det var ett jävla bra tag sen jag ägnade en minut åt den här bloggen. Dålig stil av mig, men lusten har liksom inte funnits där. Har slarvat som ett as med träningen. Och då menar jag typ ingen träning alls. Känner hur kroppen min inte tycker om att äta massa skit hela tiden. Så idag blev det ägg och svart kaffe till frukost. Känns som det godaste och nyttigaste alternativet.
Efter det har jag hunnit springa runt i lägenheten och haft panik. Dödat en geting och hoppade av lycka över att den var borta. Jag kunde nu va lugn. Men just när den faller ner så ser jag en till geting. Och jag börjar gråta.. Som en jävla mes började jag att gråta.. Starkt jobbat Jennifer...

Sitter och kollar motivationsbilder, så kommer överösa er med det nu. Dom som är intresserade dvs. Har ju fått lämna ifrån mig min älskade Iphone för ett tag så det blir ingen mobilbloggning tills den är tillbaka. Tidsinställda inlägg is the shit!
Hoppas ni har haft en fin helg allesammans!

RSS 2.0