Our song

Jag fick tillbaka för att jag sa att jag mådde bättre, det gick bara utför, vipps så var båda halsmandlarna svullna som jag vet inte vad och har vita, äckliga prickar. Så grattis till mig jag har halsfluss...
Som tur är fick jag tid halv 10 på vårdcentralen så förhoppningsvis så får jag penicillin idag, och då blir jag antagligen bättre direkt. Får jag inte dte hoppas jag att jag blir frisk till på fredag då vi ska åka till Östersund! Har liksom ätit en hel måltid sen i torsdags kväll. Så min kropp kan nog må bra av att jag kan äta igen. För just nu har jag varken matlust eller känner hunger.
Och med tanke på hur mycket jag har svettats och hur lite jag har ätit lovar jag att jag gått ner minst 2-3 kilo... Inte bra sätt att gå ner i vikt på direkt haha.
Men de jag längtar mest efter är väl att få träna, shit vad jag verkligen vill träna nu..
Så det kan ju inte direkt vara roligt att läsa min blogg just nu eftersom att jag är sjuk. Vad ska jag skriva?
" Åh det hände en sån rolig sak idag, jag sov 2 timmar mitt på dagen, sen sov jag två timmar till!" Ja men gud vad kul att läsa det...
Haha nej men det blir väl roligare när jag blir frisk och får träna igen hoppas jag!

All i really want is you!

Forfarande sur för att jag inte får träna nu när jag är sjuk. MEN jag mår bättre. Okej halsen är ett helvette fortfarande och jag känner mig seg. Men just nu har jag ingen feber och har inte haft det än idag. Så nu håller vi tummarna för att jag blir frisk. ( Inte båda tummarna för det betyder otur! )
Idag blir det en slapp dag med film, ska bli frisk så fort som möjligt.
Var hos läkaren idag och jag hade inte halsfluss eller någonting så de va ju skönt!
Men det bästa med den här dagen är att jag kunde äta, första måltiden sen i torsdags då jag bara fick i mig en potatisklyfta igår. Därför var det extra gott med mat idag haha!

Nu blir det att kurera sig, vill ju träna! 


Och där va resten av min träningsvecka förstörd.. Ligger i sängen som jag gjort i sort sett hela dagen. Svettas som ett as, dö feber dö!
Kan säga att jag aldrig haft så ont i min kropp som jag har nu!


Motivation


Newborn

Som född på nytt kan man typ säga. Fick en kick i söndags och kände att det var dags att börja utmana min styrka lite mer då jag har var en sådan som tränat sen jag var liten. Skulle ta ett soft söndagspass, kondition och intervaller vart det. Men det vart också ett monsterpass!
Måndag och jag hade ont i hela kroppen, skön träningsverk. Thaboxning på kvällen och jag körde slut på min kropp, totalt! Höll på att tuppa av.
Tisdag vart en vilodag, eller ja det var tvättstuga idag haha.
Resten av planerna för denna vecka;
Onsdag - Gym hos mamma.
Torsdag - Thaiboxning.
Fredag - Löpning.
Lördag - Vila.
Söndag - gym hos mamma.

Skön vecka blir det, men nu är det dags att sova, skola imorgon!

Bild från träningen igår.

Now youre just somebody that i used to know.


The time has come, to leave.

"Promise me you think of us as a time so wonderful.
Promise me you think of us still bright still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed."


Vissa gånger så måste man ta steg i livet som man kanske inte alltid vill, man måste kanske välja en helt annan väg än vad men har tänkt sig. Men det är en väg man måste gå för att komma till det bättre, en väg man måste gå för att det är bättre så. Allting inom mig skirker just nu " Nej jag vill inte, men det är de bästa." Det sista jag vill är att släppa dig, det sista jag vill är att inte längre få kalla dig för min. Men det är vägen vi måste gå för det här är inte bra för någon av oss.
Och det kommer kännas så förjävligt att inte vakna med dina armar om mig, och somna ingosad i din famn. Det svider av bara tanken på att någon annan en dag kommer att få ligga i din famn. Där jag har legat i 1 och ett halvt år nu. Platsen som var min, kommer att bli någon annans. Det svider, men det är det bästa för oss. Att skiljas åt är inte lätt, inte för fem öre. Men så länge vi är vänner så blir det här nog bra.
Du kommer föralltid ha en plats hos mig, min första riktiga kärlek. Och jag kommer alltid älska dig oavsett vad. Men det här är bäst för oss båda, och det vet vi båda två.

Till slut blir det för mycket. Första droppen rann över bägaren för länge sen!


I just wanna stay!

Åh herrer gud jag har inte bloggat sen igår, uuuh vad hemsk jag är. Stackars alla mina miljoner läsare, ni måste vart helt förkrossade eftersom jag inte har bloggat. Eller inte va?
Men vem orkar egentligen? Jag har vart i skolan och haft en soft kväll. Vad ska jag blogga om då? "Hej hej bloggen, här är min mattebok och dom här talen ska jag göra!" Naeee inte direkt va!

Men nu är det lov och livet leker, kommer bli mycket träning under lovet, men det är skööönt! Väldigt skönt faktiskt om jag får säga det själv!
Nu ska jag kolla nyheterna. Puss puss!

Kvällsmys och bad!


Frukost innan träning


Motivation


Tillsammans vi står.

Det där träningspasset jag skulle kört idag innan praktiken? Det hände liksom inte, jag somnade om istället. Inte med flit då... För stunden kändes det nog grymt skönt men nu i efterhand är jag skit arg på mig själv över att jag inte gick upp.. Men har kört lite snabbt magpass hemma, situps och lite smått & gott. Men imorgon så skiter jag i om jag har sovit en timma eller tio timmar jag ska upp och träna. Thats it!
Och vädret, whatsup with that liksom? Ser ut som det ska regna och det ser ut som att solen kommer fram. Beslutsångest eller? Inte direkt något svårt val men men..
Nu blir det äta en till kiwi och sen röra sig mot praktiken.

before my coffe gets cold!

Träna var det va? Fast det blev ju ingenting av det. La mig i soffan hos mamma och kollade på film och tog det lugn hela dagen. Så mycket gym blev det för mig idag haha.
Rasmus åkte till Ikea med Thom och jag låg i mammas soffa haha. Somnade och sov några timmar. åkte och handlate kattsand och mjölk och bakade scones när jag kom hem! Mums, godare och nyttigare än bröder i affären. Sen går det ju att baka nyttigare bröd men vafan! haha.
Nu ska jag snart lägga mig och imorgon ska jag dra och gymma hos mor min på morgonen innan praktiken. Börjar ju klockan 2 så det är ingen fara.
Bla bla bla massa snack. Puss på nosen!

Lämna pysen sen träna!


God middag från oss!


Motivation


RSS 2.0